Csomagban

Fontos: ha így tervezel vásárolni, akkor ne adj le előnevezést, elég a terméket megvenned, majd később (a kupon birtokában) regisztrálni a rendezvényre, hiszen ekkorra már a kuponnal ingyenes lesz a részvételed. Tehát nem kell sietned az előnevezés megnyitásához.

Bizonyos termékünket lehetőség van csomagban is megvásárolni, amik vagy kedvezményes, nyomott árú előnevezést vagy teljesen ingyenes nevezési lehetőséget tartalmaznak.

Hogyan tudok csomagban vásárolni?

  • Webshopunkat böngészve találkozhatsz “+TF nevezés” feliratokkal ellátott termékekkel, de közvetlenül erre a linkra kattintva el is éred az összes ilyen termékünket: csomagban kapható termékek.
  • Bankkártyás fizetés esetén pár percen belül, banki átutalás esetén a vételár megérkeztét és feldolgozását követően küldjük e-mailben a kuponkódodat, amit a neveéskor szükséges megadnod.

Milyen nevezéshez használható a kuponkód?

A kuponok egy főre szólnak, így csak egyéni nevezéshez, viszont a csapatok (páros, trió) esetében a kuponok nem érvényesek.

Meddig érvényes a kuponkód?

A kód az aktiválástól számítva (tehát nem vásárlás, hanem amikor megkapod) két hétig használható fel.

Előneveztem, és most vettem csomagban lévő terméket. Mit tudok tenni?

Sajnos ilyen esetben már nem tudunk segíteni, esetleg kérheted a kuponod másik versenyre történő átregisztrálását (kivéve: újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton).

Vedd meg csomagban! Saucony cipőd mellé ajándék vagy kedvezményes TF nevezést adunk!