TF KISOKOS

TF KISOKOS

Kedves Barátunk!
Ezen az oldalon megpróbálunk minden lényeges információt egy helyen összegyűjteni. Kérjük, hogy figyelmesen olvasd végig, rengeteg problémától óvod meg magadat és az élet is sokkal könnyebb lesz! 🙂

Térkép

(parkolás, versenyközpont)

Útvonalak

Rajtszám kereső

Hol lesz a versenyközpont?

A Tihanyi hajóállomáson, pontosabban az ott található Tihany beach-en, a félsziget legnagyobb strandján. Google Maps link: https://goo.gl/maps/E1J3DhNt1AHZ2zLD7 (koordináták: 46.917701, 17.892379)

Hol érdemes parkolnom?

SEMMIKÉPPEN SEM A STRANDNÁL!!!!! Itt ugyanis a kiállítók az összes rendelkezésre álló helyet el fogják foglalni még hajnalban, ÉS HA IDE BEJÖSSZ REGGEL AKKOR 1000%-RA FORGALMI DUGÓBA KEVEREDSZ! TEHÁT: ugyanott, ahol eddig (akik már jártak nálunk, tudják), a Belső-tó melletti parkolókban. Erről ezen a térképen tudsz tájékozódni, de a 71-es úttól egészen a parkolóig nagy, kordonra feszített molinókkal jelezni fogjuk az útvonalat.

ISMÉTELTEN ÉS FOKOZOTTAN FELHÍVJUK MINDEN FUTÓ FIGYELMÉT, HOGY NE (NE!!!!!!!!!!!!!!!!) PARKOLJATOK ODA, AHOL EZT TÁBLÁK TILTJÁK! 

SEMMI ESETRE SE PARKOLJATOK A BALATON PARTI ÚTON, OTT ALAPVETŐEN IS TILOS A PARKOLÁS!

Ha mégis így tesztek az autókat az illetékes hatóság elszállítja és megbünteti, hiszen azok fokozottan akadályozni fogják a parti úton a forgalmat, ami egyébként is értintett lesz a fútoversenyben! TILOS!

Mikorra érkezzek?

Reggel. Komolyan! 7-től átvehetőek a rajtcsomagok, 10-től már indulnak az első rajtok. Számolnotok kell forgalmi torlódásokkal, parkolóba vezető dugóval és parkolóhely kereséssel, majd versenyközpontba történő lesétálással, ezt követően rajtcsomag átvételével, bemelegítéssel, stb… Úgyis mindenki a versenyre “áldozza” ezt a napot, érkezzetek korán! “Jó, de mégis mikor?” Ha már átvetted a csomagodat, akkor a rajtod előtt két órával már érkezz meg a félszigetre. Ha még nem, akkor javasoljuk, hogy 3 órával a rajt előtt már legyél Tihanyban. 

Van-e még előzetes rajtcsomagátvétel és más is elhozhatja-e helyettem?

Igen, pénteken, azaz május 24-én 16:00-tól 20:00-ig a központban átvehető a csomag. Mivel szinte a fél mezőny egész hétvégére érkezik, emiatt meghatalmazással elvihetitek a barátaitokét is, nagyon sok reggeli kellemetlenségtől kímélhetitek ezzel meg magatokat.

Táblák

Kérjük, hogy a pályán található valamennyi tábla utasítását tartsátok be!!! Ez végtlenül fontos a biztonságotok érdekében!

Hol vehetem át a távomnak megfelelő érmeket?

Nagyon fontos! Idén először feltüntetjük az érmek szalagján a teljesített távot, emiatt kérjük, hogy a célzónában keresd azokat a barátainkat, akik a Te kategóriádnak megfelelő érmeket akasztanak a nyakadba!:)

Kísérhetnek-e bickilivel?

Nem, sajnos ez ebben az évben sem lehetséges.

Mikor lesz a rajt?

10:00 – 3K (eredmény hirdetés: 14:00)
10:30 – Saucony 7K (eredmény hirdetés: 14:00)
11:30 – Polar 11K (eredmény hirdetés: 14:00)
13:00 – 21K, szakaszos rajttal (eredmény hirdetés: 16:00)

Hogy jutok le a versenyközpontba?

A versenyközpont környékén nem tudtok megállni, így mindenképpen fent kell parkolnotok. A lejutást szintén az imént idézett térképen jeleztük sárga útvonallal, de végig ki is lesz táblázva. Nagyjából egy 8 perces sétára szükséges felkészülnötök.

Váltóban futjuk, hol váltunk?

Páros: a versenyközpontban, konkrétan a rajtzónában. Miután elrajtoltak a 21K-sok, a váltótagok foglalják el a helyüket a rajtkapu előtt a rajtzónában, itt lesz a váltás. Aki ide befutott, a rajtzónát elhagyva tud belépni a célzónába a végső frissítőponthoz és a befutócsomagért.

Trió: a Lepkesor szabadstrand nagy parkolójának a 71-es út felőli végében, a kalandpark előtt. Itt lesz egy frissítőpont is és DJ, könnyen megtalálható. A térképen szintén jelölve van, GPS koordináták (46.92393, 17.87055) és Google Maps link: https://www.google.com/maps/dir//46.9239325,17.8705594/@46.9183469,17.8678714,15z
A trió váltópont nagyjából 2 KM-re található a versenyközponttól, az ide való el- és visszajutásról minden futónak magának kell gondoskodnia!

Lesz ruhatár?

Igen, lesz. Használata ingyenes. Kérjük, hogy a nagyobb értékű tárgyakat hagyd családtagjaidnál, a leadott tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Milyen programok lesznek?

Már reggeltől nyitjuk a színpadot, ahol folyamatosan lesznek beszélgetések.

Hol lesz a cél?

A versenyközpontban. Itt fontos, hogy akik 21K-t futnak két kört mennek, tehát első alkalommal a cél előtt jobbra el kell kanyarodnod (táblázva lesz), vissza a rajtzónába (ha páros váltoban vagy, akkor a váltótársad itt vár), majd indul a második kör. Második körnél már a célba fuss be. 🙂 Értelemszerűen mindenki más (11K, 7K, 3K) már első kör végével a célba fusson be (ekkor a továbbhaladó sáv le is lesz zárva, így nem tudod elrontani). Ha befutottál, akkor kérjük, hogy frissítést követően vedd át a befutócsomagodat és ha kifújtad magad, hagyd el a célzónát, hogy a többi frissen érkező futó is elférjen. Ha pihenésre vágysz, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy a strand előtti nagy parkban pihenj, a strand egészen biztosan zsúfolt lesz.

You've just added this product to the cart: