Cornexi 21K trió

Cornexi Trió

A híresnevezetes Tihanyi 21K

Cornexi trió 21K

Mit is írhatnánk a váltókról? Jutalomjáték, ahol közösen teljesíthettek egy különleges kört. Minden évben körülbelül a mezőny 8-12%-a érkezik ebben a formációban, aminek nagy előnye a közös megmérettetés és a közös élmény megszerzése. Családok, csapatok, cégek kedvelt csapatváltója, melyről minden részletet megtudhatsz a 21K teljes távjának leírása alatt. Mivel a váltópontok és a távolságok eltérnek egymástól, emiatt kérjük, hogy feltétlen tanulmányozd a részleteket, ki honnan indul és hova érkezik! A 21K-val együtt indultok délben, csak Ti leváltok, szóval figyeljetek majd oda!:)
╱ bemelegítés: 11:55
╱ rajt: 12:00
╱ frissítés: átlagosan 2,8 kilométerenként
╱ rajt és végső cél: versenyközpontban
╱ díjazás: 1-2-3
╱ kutya? Igen!
╱ közút+bicikliút
╱ táv: 22,48 km
╱ kinek? Nektek!
#otttali

A váltás a versenyközpontban történik, így arra kérjük a második táv futóját, hogy a többi futót ne zavarva, a rajtkapunál várja a társát. Amikor az első futó befutott, ő a célzónába hátulról tud besétálni a végső frissítéshez és a befutóéremhez.

TRIÓ ELSŐ VÁLTÓPONT

7K-nál, a Lepke sornál (21K-s animált térképen jelezve!)

Így érdemes idejutni AUTÓVAL (TIPP!):

A versenyközpontban tedd ki a többieket, Te pedig írd be a GPS-be a Lepkesort vagy Diósi Büfét, esetleg a 46.923923, 17.870597 koordinátákat, a környéken meg fogsz tudni állni, de figyelem, önkormányzati, fizetős parkoló!

Így jutsz el a váltópontra GYALOG:

Írd be GPS-be a Lépcsősor utca 5-öt. Ha ideérsz, találni fogsz egy nagy lépcsőt, ami egyenesen levezet a partra, innen már nem lehet elrontani. 🙂 Segítségként térkép:

Aki ide befutott, így jut vissza a versenyközpontba GYALOG:

Befutás után frissíts, vedd át az érmedet és a csomagodat, majd kérünk, hogy figyeld a speaker utasításait, ő folyamatosan fogja mondani, merre van a visszaút. A vendéglátóegységeknél (konkrétan a Fehér Hattyú mellett) találsz egy lépcsőt, ami felvezet a tihanyi dombokra (lesznek irányjelző táblák), amiket követve hamarosan visszajutsz a futóverseny útvonalára, csak kicsit lerövidítve. Ha visszaértél az útvonalra, csak kövesd a futókat, illetve a pályát.

TRIÓ MÁSODIK VÁLTÓPONT

14K-nál, a Zaft Beach Barnál (21K-s animált térképen jelezve!)

Így jutsz el erre a váltópontra a versenyközpontból (értelemszerűen ugyanezen az úton jut vissza az ide befutó):

 

Aki ide befutott, a fa lépcsőn tud visszasétálni a versenyközpontba – kb. 500 méter -, a visszavezető út ki lesz táblázva.

A befutóérmeket és befutócsomagokat mindenki azon a frissítőponton kapja meg, ahova befutott, tehát az éremért nem szükséges visszasétálni a központba.

Figyelem!

Az útvonalon még lehetnek apró változtatások! A végleges útvonalról mindenkit értesíteni fogunk.

You've just added this product to the cart: