SyrupBAR – jótékonysági szörpözés

támogasd a helyi kisiskolásokat és oltsd szomjad

SyrupBar - Tihanyi Félmaraton

Mi az a syrupBAR? Az Eezy Spritz különleges italizesítővel egy becsületkasszás italozás a Tf-en és az Szf-en: csak gyere, igyál egy frissítőt, dobd be, amennyit jónak látsz és mi egy jó ügyre fordítjuk!:)

A Tihanyi Félmaraton és őszi kistestvére, a Szigligeti Félmaraton is elkötelezett olyan társadalmi jelenségek iránt, ahol úgy látjuk, hogy elkél a segítség. Minthogy a szervező baráti galeri az egyetemi évek alatt rengeteg jótékonysági akciót csinált, ennek a koncepcióját mentettük át ide is, így egy-egy jó ügyre talán ezeken a versenyeken is felhívhatjuk a figyelmet. Megváltani a világot nem fogjuk, tudjuk jól, de Lovasi András soraival:

“…ha nem is hozol le csillagot sokról mutatod meg hol ragyog.”

A második alkalommal Tihanyban összegyűlt összegből a Veszprém Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak vásároltunk sportszereket. Szigligeten a helyi óvodásoknak és iskolásoknak vettünk sportszereket, kérünk Titeket, hogy egy-egy finom frissítő elfogyasztásával támogassátok ezt a célkitűzésünket is, hiszen az idei évben a Balatonfelvidéki Nemzeti Park állatkáinak gyűjtünk téli eleségre!