Előnevezés

2016. november 6., 12:00-tól

Az előnevezést lezártuk!

Helyszíni nevezés nem lesz. Köszönjük megértéseteket!

Kedves Barátaink!

Az idei évben a III. Knauf Tihanyi Félmaraton előnevezési időszakát rekordidő alatt és rekord létszámmal lezártuk, sajnos jelentkezni már nem tudsz. Ha mindenképpen szeretnél érkezni, azt javasoljuk, hogy nézd meg az eseményen, ahol ilyenkor is szoktak rajtcsomagok gazdát cserélni.

 Szigligeti Félmaraton rulez! Ahová viszont nagy szeretettel várunk, az kora ősszel a magyar Monte Carlo, azaz a szívünk másik csücske, Szigliget. Tihany kistestvérére tavaly a versenyjelentkezés 32! óra alatt betelt, így október 1-én kerek ezer fővel debütált a Szigligeti Félmaraton… és higyjétek el, Szigliget legalább egy Tihany! A versenyre elsőként vezettük be az idei évben az ún. abszolút nevezési rendszer, mely talán a legfairebb nevezési rendszer, ami létezik… Erről és sok más mindenről, távokról, helyszínről és a Szigligeti Félmaraton ereklyékről megtalálsz minden infót az eseményen és a rajongói oldalon, vagy a futniszep.hu Szigligeti Félmaraton menüpontja alatt. Kövesd és mindig up-to-date maradsz.

Sáv Normál csomag Szimpla csomag*
0 – 500 fő megtelt megtelt
501 – 1000 fő megtelt megtelt
1001 – ? fő 9 000 Ft. 8 000 Ft.
* A szimpla csomag nem tartalmaz technikai futópólót

Segítség az előnevezéshez

A nevezés az alábbi folyamat alapján történik:

  1. Kattints a fenti Előnevezek gombra.
  2. Regisztrálj egy fiókot. Megteheted e-mail címed megadásával, vagy Facebook, illetve Google fiókoddal is.
  3. Adj a fiókodhoz futót vagy futókat (Versenyző felvitele menüpont). Páros vagy trió csapat esetén értelemszerűen két vagy három futó hozzáadása elengedhetetlen.
  4. Ha kész a fiókod és már a futókat is hozzáadtad, kattints a Nevezés-re. Itt először is válaszd ki az általad / általatok futni kívánt távot, majd jelöld be a futót / futókat.
  5. A nevezésre kattintva perceken belül kapsz tőlünk egy e-mailt, ami tartalmazza az általad megadott adatokat, valamint a nevezésed egyéni kódját (ez egy öt karakter hosszú kis- és nagybetűket, valamint számokat tartalmazó halandzsa 🙂 ). Ez a kód nagyon fontos, ez alapján tudunk Téged beazonosítani.
  6. Az e-mail tartalmazza az átutalás adatait is (figyelem, megváltozott a cégnév és a bankszámlaszám!!!). A nevezési díjat a Bowman and Becker Kft. (ERSTE Bank) nevére, a 11600006-00000000-78113000 számlaszámra kérjük átutalni / befizetni, de NAGYON FONTOS, hogy a KÖZLEMÉNY ROVAT TARTALMAZZA A KÓDODAT!

Karácsonyi ajándékkártya igénylése (500 Ft.)

Tavaly óriási érdeklődés volt a karácsonyi ajándékcsomagok után, így ezt továbbfejlesztve idén is lehet TF-et karácsonyra ajándékozni, mely egy gyönyörű TF kártyán (mellékelt kép), karácsonyi borítékban repül az ajándékozottnak. Hiszen mi kell egy futónak ajándékba? Az, ha fut6! 😉 <3

Az ajándékkártyákat szentestéig postai úton juttatjuk el Hozzád.