Szigligeti Félmaraton

közlekedés

Használjatok telekocsit és parkoljatok a kijelölt területen!

www.oszkar.hu – pakoljátok fel magatokat és gyertek együtt! Jóóó lesz!:)

 Szeretnénk Nektek megadni a lehető legtöbb segítséget, hogy minél könnyebben eljussatok a versenyre! Szigliget tájvédelmi körzet besorolás alá esik, túl ezen pedig egy félszigeten helyezkedik el, ami sajnos nehezíti a tömegközlekedéssel való megközelítését – de ettől függetlenül elérhető tömegközlekedéssel is. Azonban arra szeretnénk buzdítani Titeket, hogy használjátok a közösségi közlekedés adta lehetőségeket, osszátok meg egymással az autókban található szabad helyeiteket és úgy nem csak az üzemanyag költségeitek lesznek alacsonyabbak, de kevésbé terhelitek a környezetet. És nem utolsó sorban jobban is pörög az idő…:)

 Számunkra nagy fontossággal bír a környezettudatosság, “zöld versenynek” is tarjuk magunkat (ha van ilyen :D), emiatt saját oszkar.hu panelt is találtok az oldalunkon. Reméljük, hogy minél kevesebb autóval és nagy biztonságban megérkeztek hozzánk a verseny  napján!

 Az oldal alján találtok egy listát, ami tartalmaz minden Szigliget 20 km-es környékére érkező Oszkár telekocsit, illetve egy külön keresőfelületet is. Fontos, hogy a lista mindig az aktuális napi fuvarokat mutatja, nem a szeptember 16-it! Jó utat mindenkinek, peace!

Parkolás

Nagyon szépen kérünk MINDENKIT, HOGY NE ÁLLJON A SZALAGOKKAL ÉS BÓJÁKKAL ELZÁRT TERÜLETRE ÚGY, MINT TIHANYBAN SOKAN TETTÉK, MERT AZ A FUTÓKNAK ELKERÍTETT SÁV! A ROSSZ HELYEN PARKOLÓ AUTÓKAT A TULAJ SAJÁT KÖLTSÉGÉRE ELSZÁLLÍTTATJUK! Alább találtok parkolásra kijelölt területeket, ha ezek megtelnének, használjátok a környező utcákat – nem fizetős. Lényeg, hogy a futósávba senki, de senki, még az atyaúristen se álljon be a bmw-vel vagy a merdzsóval!

PARKOLÓDÍJ:

A közeli üres telkek, melyek parkolóként tudnak funkcionálni nem a mi felügyeletünk alatt állnak. Legfrissebb információink szerint (2017. szeptember 1.) a telkek tulajdonosai parkolódíjat kívánnak szedni a megállásért, tehát a parkolók egy része (vagy az összes) fizetős lesz.