Szigligeti Félmaraton

2017. május 27-én, a III. Knauf Tihanyi Félmaraton alkalmával vezettünk be egy érdekes és informatív sorozatot, amikor is olyan nagynevű és nagymúltú futókkal beszélgetünk a verseny alkalmából felállított színpadon, akik mindannyiunk számára motivációt és inspirációt nyújthatnak. Hiszen nem kell ahhoz lenyomni a Badwater-t, hogy tanuljunk pl. Lubics Szilvia történetéből, vagy nem biztos, hogy mindneki “Év Ultrafutója” lesz csak, mert meghallgatta Makai Viki előadását.

Úgy gondoljuk, hogy ezeket az emberi történeteket mindenki be tudja fogadni a saját maga szintjén, fusson akár 1 akár több száz kilométert, hiszen mikor kitaláltuk az “Azt meséld el…” sorozatot, az volt a fő cél, hogy a futók mögötti embert, a mozgatórugót keressük meg, hiszen talán ez az, amit mi, hétköznapi távokat teljesítők is nagyon szívesen befogadunk, beépítünk szokásainkba, tanulhatunk belőlük.

Nagy öröm bemutatni a II. Mapei Szigligeti Félmaraton előadóit, akikkel az alábbi időbontásban találkozhattok a Balaton partján felállított Szf színpadon:

╲ 10:00-tól minden idők legjobb magyar 24 órás férfi vb csapata, a belfasti 4. helyezett, Csécsei Zoli, Halama Levente és Rudolf Tamás 
╲ 10:30-tól Simonyi Balázs, az Ultra c. film rendezője mesél a filmről
╲ 11:00-től a 24 órás világbajnokság női csapata: Kádár Kitti, Vágó Boglárka és Elek Dóri
╲ 11:45-től közös bemelegítés a belfasti vb résztvevőivel
╲ 15:30-tól dr. Lubics Szilvia mesél a Badwaterről
╲ 16:00-tól az Irunmom Turóczi Réka előadása családosoknak, irodistáknak: “hogyan menedzseld az idődet, hogy beleférjen a sport” címmel?
╲ 16:30-tól Makai Viktória, többszörös “Év Ultrafutója”-díjas sportoló előadása a Mária Maratonról és a futásról, mint a lelkiség eszközéről

Gyertek hamarabb és maradjatok velünk sokáig!:)