I. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton

Nevezés: 2019. április 28-án, 19:55-kor | Dátum: 2019. június 9.

SZAKASZOS ELŐNEVEZÉS

2019. április 28-án, 19:55-kor

╲Fullos csomag╲szimpla csomag (nincs benne mez)

0-111 fő: 11.000.- / 10.000.-
112-222 fő: 12.000.- / 11.000.-
223-333 fő: 13.000.- / 12.000.-

☰ I. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton
☰ bemutatja: a Futásról Nőknek
☰ előnevezés a futniszep.hu-n április 28-án, 19:55-kor
☰ 2019. június 9.
☰ csak 21K

Kedves Barátaink!

A csapatunk legújabb és egyben a versenysorozatunk utolsó eleme egy záróakkord, melyet nem követ több verseny. Ez egyfelől az elcsöndesedés, másfelől pedig az öröm eseménye is, hiszen nagy utat tettünk meg 2015 szeptembere óta, mikor kilőttük az első Tihanyi Félmaratont… Irdatlan sok minden történt: jött a Szigliget, a befutoerem.hu, tavaly a Napfelkelte, idén már az ötödik jubileum Tihanyban, most pedig az i-re a pont, a meggy a habra.

Egy olyan esemény volt a célunk, melyen visszaemlékszünk a kezdetektől a nehéz pillanatokig, a sikerekig és kudarcokig, ugyanakkor nem árulunk el titkot vele, hogy a kis Napfelkelte Fémaratonnak, a sorozat legvagányabb etapjának szerettünk volna egy testvérrendezvényt, melyen a 3 északi parti saját versenyt követően ezegyszer átmerészkedünk a déli patra… De miért is? Mert innen szeretnénk belátni az északit, itt akarjuk megfutni a pb-ket, itt szeretnénk Veletek koccintani, bulizni, itt szeretnénk ünnepelni, itt akarunk újra kihajózni és innen akarunk elindítani egy nagyon különleges új versenyt a sorozatunkon belül. A Naplemente Félmaraton főtámogatójában ugyanis olyan a partnert tisztelhetünk, amilyen partnert ennek az eseménynek elképzeltünk: hazánk meghatározó élelmiszer forgalmazóját, a Kedvenc Kereskedőház Zrt.-t. Őszintén szólva a nagy versenyeink után hiányzó ejtőzés és a Napfelkelte utáni közös piknik is motiválta, hogy egy gasztronómiával is egybekötött eseményt szervezzünk lezárásként, ami egy csodaszép és villámgyors pályán halad keresztül a déli part ikonikus pontjától, a Gömbkilátótól keresztül Bogláron, Lellén, Szemesen, Öszödön, Szárszón egészen Földvárig, ahova mire beértek, átköltöztetjük az egész rajtot, és megnyitja magát a Badacsony katamaránon a versenyközpont, ahol az érkezőket sonka- és sajttállal, közös pódiumbeszélgetésekkel, 5 perces élménybeszámolókkal, fantasztikus borkóstolókkal és finomabbnál-finomabb falatokkal, iszonyatosan jó zenével és chillel várunk. Aztán 20:10-kor az egész hajóra felpakoljuk az utolsó beérkezőket is és kimegyünk, hogy megmutassuk, milyen a legszebb napfelkelte után a legszebb naplemente Magyarországon, melyet összekötünk a versenyek királynőjével: a 21K-val!

Az esemény ugyanakkor egy kezdet is, egy új kategória, egy “utazóverseny”, melynek a lényege, hogy idővel bejárjuk az ország attraktív részeit a vizen. Emiatt az elkövetkezendő években Balatonboglár és Balatonföldvár között, az ország leggyorsabb pályáján rongyolunk végig, aztán pedig költözik, átmegy oda, ahova csak tud: Dunára, Tiszára és megnézzük Magyarország több pontjáról a naplementét minden pünkösd vasárnap, ami minden évben hosszú7vége is egyben – az ünnep miatt dátumában is változik majd évenként.

De van még valami: ha van a futniszep csapatnak eseménye, amely egyszer eljuthat külföldre, akkor ez lesz az… De ne rohanjunk ennyire előre! Egy

☰ tökéletesen sík, villámnál gyorsabb pályával,
☰ életed legnagyobb táncijával,
☰ egy mindent felülmúló naplementével,
☰ finom falatokkal, roséfröccsökkel és limonádékkal,
☰ és isteni zenével

nl19_polo_web
várunk néhányatokat egy nagy utazással a Balaton közepéig a Naplemente hajón!
 
☰ összesen 333 fő
☰ rajt: június 9., 17:00, Balatonboglár, Gömbkilátó
☰ szintidő: 3 óra
☰ hajó indul: 20:10
☰ naplemente: 20:42
☰ hajó kiköt Balatonbogláron: 22:00
☰ 1st class befutoerem.hu érem: egy teljesen új eljárással teljes felületén festett matt fehér érem, irdatlan szép és hatalmas méretben:)
☰ 1st class egyedi szublimált mezek
☰ minden befutónak szuperjó futós hátizsák a Fruitweb-től
☰ jégbe hűtött frisstés az Ice Cube-tól
☰ csodálatosan szép üvegből öntött napkorong serlegek 24 díjazottnak
☰ hol parkolj: Gömbkilátó
☰ érkezzek korábban? Igen, a Kalandparkban egész nap lehet majomkodni
☰ mi lesz a rajt után? cuccolunk és viszünk mindent Földvárra
☰ 21K #csakfelmaraton
☰ zenénk: https://www.youtube.com/watch?v=yIdKbSeAueY
 
☰ 24 díjazott, kristályserlegek
☰ 0-111 fő: 11.000.- / szimpla csomag mez nélkül: 10.000.-
☰ 112-222 fő: 12.000.- / szimpla csomag mez nélkül: 11.000.-
☰ 223-333 fő: 13.000.- / szimpla csomag mez nélkül: 12.000.-
 
 
Ezúton köszönjük a legnagyobb hazai blog, a futasrolnoknek.hu főtámogatását, hiszen kb egyszerre indultunk az első Tihanyi Félmaratonon, egyszerre jártuk be az elmúlt éveket, jó lesz együttműködnünk a kommunikációban!:)
 
#ottleszek #otttali ❤️🙈
nl19_erem_web

2019. április 28-án, 19:55-től

futonaptar_logo