Befutóérem.hu

speciális befutóérmek, szublimált sportmezek, kitűzők, serlegek és elismerések 34 féle felületkezeléssel a világ minden pontjára
több száz referencia több, mint 20 országba
190 ezer legyártott érem
hogyha egyedi érmeket szeretnél egy olyan csapattól, akik maguk is versenyszervezők és minden részlettel tisztában vannak, akkor adunk egy tippet: keress meg minket. Mert mi anno nem voltunk.

befutoerem.hu™ – a Knauf Tihanyi, Mapei Szigligeti és újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaratonok szervezőinek éremgyártó műhelye

2016 óta egy nagyon érdekes és hosszú story végére egy konzorciumi szerződéssel került pont, aminek következtében a világ talán legnagyobb éremgyártójának hazai bemutató versenyei és közép-kelet európai kizárólagos partnerei lettünk. Hogyha érdekel ez az egyébként elég érdekes történet, nézd meg a facebookon! Itt, a honlapon és az instagramon (@befutoerem.hu) megtalálod a folyamatosan bővülő referenciáinkat.
Lényeg, hogy igen, a saját versenyeinkre 2016 óta mi tervezzük, mi gyártjuk és mi adjuk át az érmeket, serlegeket és a technikai mezeket. Hogyha ilyen partnert keresel, érdemes velünk felvenned a kapcsolatot!
befutoerem.hu – érmek speciálba’